Det är okej att vara offline

Mitt förra inlägg handlade mest om att livet måste gå vidare och att vardagen fortsätter ha sin gång. Tyvärr så hann det inte gå så många dagar innan nästa tråkighet kom. Våran kära fyrbenta familjemedlem Tindra blev sjuk och på skärtorsdagen fick hon somna in för gott. Hon var en fantastiskt snäll golden retriever som funnits vid vår sida i nästan 12 år. När någon alltid funnits där så blir det fruktansvärt tomt när det inte är så längre. Nu finns det ingen som kommer och äter upp brödsmulorna och matresterna. Det kommer ingen hund och möter en glatt vid dörren med viftande svans och en leksak i munnen. Det är bara en hund men hon var en kär familjemedlem. Det har gått en vecka och det börjar väl lägga sig tycker jag.

Allt som varit på senaste tiden har bidragit till att jag inte riktigt varit på topp. Jag har inte orkat vara så aktiv med bloggen och olika sociala medier. Jag tycker ju det vanligtvis är väldigt roligt men nu har jag varken haft lust eller ork. Och det är ju ändå så att det är helt okej att vara offline, det kan ju till och med vara riktigt hälsosamt, i alla fall för mig.

Nu känns det bättre och nu ville jag in och skriva av mig lite. Den här veckan har det varit fullt upp med Lajks. Jag har varit i Tingsryd och Dackeskolan två dagar. Idag var jag nere i Ödåkra utanför Helsingborg och träffade sexorna och sjuorna där på en mysig liten skola. Fick en sådan fin blombukett som tack. Det är verkligen inget man förväntar sig men det är så himla fint med de här symboliska gåvorna man får på de olika ställena man är på. I Tingsryd fick jag ett ljus från Urshult som tydligen brinner 120 timmar. Bra för mig som bara snålar med att köpa ICA basics som klarar sig max en serie på netflix:)

Hörs snart igen, ha det bra så länge!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.