Det blir ju en vardag

Livet går vidare

Livet måste ju gå vidare. Även om jag ofta tänker på det som hände i fredags så blir det lättare och lättare att hantera alla tankar som kommer upp. I takt med att det lugnar sig i media så känner jag mig också lugnare och nu ser jag fram emot en skön långhelg. Jag ska på 40 årsfest bland annat, min kära bror fyller 40 idag!!

Några som också blev firade rejält ikväll var Växjö Vipers. De lyckades med det som Lakers inte lyckades med i år, de tog sig till SM-final. Mitt hjärta klappar för innebandy och självklart var jag och Oscar där ikväll tillsammans med goda vänner för att heja fram vårt lag. Det blev en svettig match, även för oss på läktaren. 1600 människor, publikrekord, bet sönder naglarna av nervositet men det gick alltså vägen. 22 april spelar de final i Globen, riktigt häftigt.

Min kollega, Robin, åkte upp till Stockholm idag. Det var bland annat inplanerat möte med Linnea Claeson som genom sitt instagramkonto @assholesonline på ett komiskt men allvarligt sätt visar konkreta exempel på barn och ungas utsatthet på nätet och att hat inte alltid måste mötas med hat. Det finns andra tillvägagångsett. Hon har blivit väldigt uppmärksammad genom sitt arbete för tjejers rättigheter på nätet och har på senaste tiden setts mycket i media gällande detta. Kul att hon ville träffa oss och höra om vårt jobb med att skapa ett tryggt internet för våra barn och unga och förhoppningsvis kan vi tillsammans göra något i framtiden.

Robin tillsammans med Linnéa

Idag fick jag även bidra med ett blogginlägg på Sveriges talare. Läs inlägget här!!

Ja, vardagen har sin gång. Kommer inte kunna glömma men viktigt att försöka se framåt. KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.